Savoon paluumuuttanut Jenna nauttii asiakaspalvelutehtävistä

Ympäri Suomea asunut Jenna muutti takaisin Savoon ja nauttii monipuolisista työtehtävistään Savon ICT-palvelut Oy:n asiakasvastaavana.

Moni suomalainen muuttaa työ- tai opiskelupaikan perässä toiselle paikkakunnalle. Näin toimi myös Kuopiosta kotoisin oleva Jenna Mykkänen, joka vuosien kuluessa on asunut ympäri Suomea – muun muassa kauniista harjumaisemistaan tunnetussa Lahdessa, jossa hän opiskeli itselleen tradenomin korkeakoulututkinnon paikallisessa ammattikorkeakoulussa.

Valmistumisen jälkeen hän työskenteli markkinoinnin ja asiakaspalvelun tehtävissä useamman vuoden. Hiljalleen mielessä alkoi kuitenkin itää ajatus paluusta kotikonnuille Kallaveden rannoille.

– Olen aina tykännyt matkustelusta ja uusien paikkojen näkemisestä, mutta lopulta veri alkoi vetää takaisin Savoon. Kuopio on kotini, enkä aio muuttaa täältä pois, 35-vuotias Jenna hymyilee.

Koulutusta vastaava työ on usein paluumuuton edellytyksenä. Markkinoinnin ja asiakaspalvelun rautaisena ammattilaisena Jennan nousujohteinen työura on jatkunut myös paluumuuton jälkeen ja tällä hetkellä hän työskentelee asiakasvastaavan tehtävissä Savon ICT-palvelut Oy:n palveluksessa.

”Mukavat työkaverit ja monipuoliset työtehtävät takaavat, että työarki rullaa mielekkäänä mielenkiintoisten projektien parissa”

Rennoksi ja rempseäksi tyypiksi itseään kuvaileva Jenna kehuu nykyistä työnantajaansa. Mukavat työkaverit ja monipuoliset työtehtävät takaavat, että työarki rullaa mielekkäänä mielenkiintoisten projektien parissa.

– Asiakasvastaavan tehtävissä ei ole kahta samanlaista työpäivää. Toimin muun muassa nimettyjen asiakkuuksien ensisijaisena yhteyshenkilönä vaihtuvissa projekteissa ja asiakastarpeissa sekä tuon jatkuvuutta asiakasyhteistyöhön, Jenna sanoo ja lisää: – Vastaan myös asiakasyhteistyön prosessien ja käytäntöjen kehittämisestä yhteistyössä muiden työntekijöiden kanssa.

Yli 10 vuotta asiakaspalvelutehtävissä työskennellyt Jenna nauttii työskentelystä asiakkaiden kanssa.

– Se on antoisaa työtä, josta minulla on paljon kokemusta eri aloilta. Meillä Savon ICT-palveluilla on laaja asiakkaiden kirjo, joiden kanssa työskentely on mukavaa ja inspiroivaa, Jenna kertoo.

Hyvä tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä on tärkeää meistä jokaiselle. Kuopiosta kotinsa löytäneelle Jennalle erityisen tärkeää on perhe ja perheen kanssa vietetty vapaa-aika.

– Perheeseen kuuluu myös oma karvainen lapsemme, koiramme Gaston. Vapaa-aika kuluu koiran ja perheen kera puuhaillessa. Tykkään myös ulkoilusta ja pyöräilystä. Eritoten matkustelu on lähellä sydäntäni. On kiva tutustua uusiin paikkoihin ja nähdä maailmaa! Koti on silti ihmisen paras paikka ja sinne on aina ihana palata!